post

Herenjassen trends voor het nieuwe seizoen

De mannen gaan dit en het volgende seizoen voor stoer. In de zomer blijft het leren jasje nog altijd één van de favorieten. Het jasje is er in veel soorten: stoer, maar ook juist klassiek.

heren-jassen-bever

Het stoere spijkerjasje is een betrekkelijk nieuwe trend. Het is een paar jaar ‘uit’ geweest, maar het spijkerjasje wordt altijd weer een keer hip en trendy. Vroeger droegen sterren als Elvis Presley en Mick Jagger het spijkerjasje, maar nu is het spijkerjasje gecustomized met prints, canvas, leren inzetstukken, studs en spikes. Het spijkerjasje 2.0 is daardoor een heel stoer ding geworden. Sowieso zien we momenteel bij veel merken dat er meerdere materialen in één jas worden gebruikt. Vooral de wollen capes met leren mouwen zijn hipper dan hip!

Voor de winter zijn er twee stromingen te zien. De eerste is heel casual. We zien vooral veel parka’s en doorgestikte jassen. Er wordt dus vooral op de functionaliteit gelet deze winter. De houtje touwtje jassen zijn er weer en ook de mannen mogen aan de trenchcoat dit najaar.

De andere winterjassen hebben grote breisels of details die verwijzen naar werkkleding. Die stoere details staan weer haaks op de grijze jassen met witte en kleurrijke bloemen die je bij Dolce & Gabbana op de catwalk zag.

Er is keuze genoeg dus voor de mannen deze zomer en winter. De trends zijn dit jaar niet alleen modieus, maar ook draagbaar en bestand tegen elke weersomstandigheden. Dat laatste zal altijd blijven bestaan, maar de consument zal daarbij haar horizon verleggen. Voor dit type jas zal men met name een speciaalzaak zoals Bever bezoeken. Dit gebeurt echter ook steeds meer online, aangezien de gemiddelde man niet zo van winkelen houdt. Kortom, ook voor speciaalzaken is het belangrijk dat haar producten online verkrijgbaar zijn.