post

Isabel Marant pour H&M

Isabel Marant is een modemerk dat bestaat uit een mix van boho, Frans chic en casual. Het merk is in 1989 opgericht door de Frans-Duitse Isabel Marant, en wat begon als een sieradenlijn is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide collectie voor zowel vrouwen als kinderen. Isabel Marant is geliefd bij menig fashionista en ook modellen en celebrities worden vaak gespot in Marant. In 2010 kreeg het merk wereldwijde faam door een ware hype op Marant’s sneakerwedges.

Het enige nadeel van het modemerk is de prijs. Zelfs de ‘goedkopere’ lijn Étoile is voor de meeste mensen onbetaalbaar. Gelukkig komt hier binnenkort verandering in, want Isabel Marant lanceert 14 november 2013 een budgetcollectie voor H&M.

Wijdvallende T-shirts, de bekende grijze wollen jas en schoenen in de stijl van Isabel Marant. In alle items is de bekende stijl van het merk terug te zien en sommige items lijken precies op stukken uit haar al bestaande -maar stukken duurdere- collecties. De prijzen van de collectie voor H&M liggen tussen de €19.95 en de €299. Wij geven hieronder alvast een klein voorproefje van de gehele collectie. Naast vrouwen en kinderen heeft Isabel Marant zich ook voor het eerst gewaagd aan een mannencollectie.

isabel-marant-h&m