post

Mannentrends aankomende winter: sport & rock

De modetrends voor aankomende winter hebben een kinderlijke, onbezorgde uitstraling in de klassieke en natuurlijke look, als tegenhanger van de onzekere, moeilijke tijden waarin we ons bevinden. Daarnaast wordt de stoere look van 2013 ook weer doorgezet naar 2014 met een gedurfde sportieve look.

Oversized silhouet

De mannen worden bijna letterlijk van top tot teen omhuld met oversized outdoor jassen, coltruien en kleding met opvallende kragen. Baseball- en rockinvloeden voeren hierin de boventoon. Daar passen zwarte leren broeken, netshirts, verwassen denim jacks, opengewerkt leer met studs en spikes en bikerjacks bij. De voorkeur van de consument gaat uit naar handgemaakte, kwalitatief hoogwaardige kleding.

men-trends-winter-2014-2015-oversize-outerwear

Afwijkende kleuren

Na de zomer mixen de mannen er vrolijk op los. Voor de herenmode deze winter gelden authentieke vormen maar dan wel in afwijkende kleuren. Basiskleuren in 2014/2015 zijn antiek wit, blauw, donkergrijs, zilvergrijs, kastanje, chocolate, en karamel. De combinaties die we terug gaan zien zijn ‘donkergrijs en paars’- ‘blauw, antiek wit en karamel’  en een mooie mix van bruintinten.

Accessoires

De accessoire trends geven de komende winter een retro en vintage look. Denk aan de nog altijd populaire beanies, sloppy mutsen, turn ups en petten, ze zijn funny en toch stoer.

SONY DSC