post

Mode-events in Nederland

Modeliefhebbers opgelet! Je hoeft niet per sé naar steden als Parijs, New York of Milaan te gaan voor de nieuwste trends en events op het gebied van mode! In Nederland is genoeg te zien en te beleven…

Amsterdam Fashion Weekaifw
De crème de la crème van de fashion industrie verzamelt zich twee keer per jaar in onze hoofdstad voor de Amsterdam Fashion Week. Niet alleen designers en hun modellen zijn hier te vinden, maar ook beroemdheden en buitenlandse journalisten. Er is van alles te doen: van modeshows tot presentaties en van vakbeurzen tot opleidingsprogramma’s.

gaultier-kunsthalJean Paul Gaultier
De Kunsthal in Rotterdam is van 10 februari t/m 12 mei the place to be voor liefhebbers van designer Jean Paul Gaultier. Niet alleen originele ontwerpen worden er getoond, maar ook video’s van o.a. modeshows en dansvoorstellingen.

scoutsModelConvention
Als je altijd al model hebt willen worden, is dit het event om je te laten zien. Op 24 februari zijn er talloze talentenscouts van wereldberoemde modellenbureaus te vinden op het 8e ModelConvention in de Amsterdam RAI. Mis deze kans niet!

Greatest_Fashion_FairGreatest Fashion Fair
Tijdens dit evenement op maandag 28 januari de nieuwste wintercollectie voor de winter van 2014. De collectie is gericht op plus size dames. Er is genoeg te zien en te doen op de Greatest Fashion Fair, van modeshows tot stijladviezen van professionals!