post

Modetips voor ieder figuur

Zoveel mensen, zoveel verschillende figuren. Wat er qua kleding bij het ene figuur prachtig staat, kan bij het andere figuur een verschrikking zijn. Een modeflater loert om de hoek. Er zijn vier verschillende figuren, waarbij ieder een eigen stijl heeft die het figuur het beste uit laat komen.

    • Appel: bij het appelfiguur ligt de nadruk op de buik, borsten en de billen. De benen zijn vaak juist weer slank. Bij een appelfiguur is het belangrijk om niet de nadruk op de buik te leggen. Draag daarom ruimvallende bovenstukken. Omdat het appelfiguur doorgaans wel vollere borsten heeft, mag het kledingstuk best een v-hals hebben voor een mooi decollete. Door een v-hals lijkt je lichaam ook nog eens langer. Draag geen strakke broeken, maar koes voor een los model en donkere kleuren
    • Peer: Een peerfiguur heeft een smal bovenlichaam met brede heupen. De borsten zijn vaak wat kleiner en de billen voller. Mooi is om bij dit figuur te kiezen voor een combinatie van felle opvallende kleuren in de bovenkleding en rustige donkere kleuren in de broeen en rokken.
    • Zandloper: een zandloper is het ideaalbeeld. De schouders en heupen zijn even breed met een duidelijke taille. In principe mag en kan alles bij dit figuur, maar het valt aan te bevelen om de nadruk op de taille te leggen met bijvoorbeeld een mooie riem.
    • Recht: bij een recht figuur zijn er weinig ronde vormen. Draag kleding die bij de taille strak zit en verder uitloopt. Hiermee creëer je figuur. Donkere kleuren, prints en horizontale strepen zijn ook aanraders

33f9c02f53015996bdb8b956c19b10caYm9keXNoYXBlIGFwcGVsLmpwZwkopie