post

Pumps met puntige neuzen

Puntige-pumps-intermixJe kunt nooit te veel schoenen hebben! Wie dol is op schoenen met puntige neuzen, kan zich deze zomer helemaal uitleven. Puntige pumps zijn namelijk de nieuwste trend voor de komende zomer. Na jarenlang minder in de mode te zijn geweest, kunnen ze nu weer gerust uit de kast getrokken worden. Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, ook wat betreft de punt, een extra verlenging van een gewone schoen.

Deze nieuwe trend betekent overigens niet dat je elke puntige pump zomaar kunt aantrekken. Het is belangrijk dat je een model kiest dat past bij je voeten, enkels en benen. Overdrijf dus niet met de punt van de schoen. Daarmee krijg je niet altijd wat je met de puntige pumps beoogt: slankere en langere voeten (en benen).

Op zoek naar een alternatief? Hoewel high heels in de mode zijn, lopen ze met hun hoge hakken niet altijd even lekker. Ze drukken je tenen naar voren, die daarmee in het smalle deel in de verdrukking komen. Gelukkig zijn ook andere schoenen met puntige neuzen in de mode. Je kunt bijvoorbeeld gerust voor wat lagere hakken kiezen, de ‘kitten heels’ (halfhoge hakken) en ‘enkellaarsjes’ zijn net zo goed verkrijgbaar met spitse punten en ook nog een stuk comfortabeler om te dragen!