post

Shoes, Shoes, Shoes!

Veel vrouwen hebben een ware schoenenfetisj. Ze hebben tientallen paren in de kast staan en toch is het niet genoeg. Je vindt ze meestal in schoenenwinkels of op het internet, waar ze schoenen online bestellen. Voor iedere gelegenheid hebben ze een paar. Hieronder een paar tips voor het combineren van schoenen met kleding.

 

gabor-pumps

Pumps

Een paar pumps dat makkelijk zit, is ideaal voor diverse gelegenheden. Het staat goed tijdens het uitgaan, naar het werk en zelfs tijdens het winkelen. Draag het onder zowel spijkerbroeken, rokken en nette broeken. Hoge hakken zijn uitermate geschikt voor naar de bioscoop of restaurant, wanneer je niet ver hoeft te lopen.

laarzen

Laarzen

Vooral in de winter mooi bij zowel rokken als over (skinny) jeans. Het houdt de voeten niet alleen warm, maar als er een mooie hak onder zit, staat het ook nog eens super sexy! Geschikt voor werk, winkelen en afhankelijk van de vorm en kleur, ook tijdens speciale gelegenheden.

slippersSlippers

Deze schoenen zijn wat minder divers qua gelegenheden waar je ze kunt dragen. Het strand is natuurlijk de perfecte plek, evenals een spa of in je eigen huis. Het komt echter iets te nonchalant over om ze op andere plekken te dragen.